UAPR va cere Parlamentului sa nu aprobe OUG pentru modificarea si completarea Legii Audiovizualului 504/2002

Dupa ce in noiembrie 2012 Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania a trimis Guvernului Romaniei un document oficial prin care atragea atentia ca legea Audiovizualului 504/2002 are un impact negativ asupra mediului concurential, astazi UAPR anunta ca va cere Parlamentului sa respinga Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legii, aprobata de Guvern si publicata in Monitorul Oficial in data de 13 aprilie 2013.

In comunicatul de presa emis de UAPR se mai precizeaza ca organizatia va notifica si Comisia Europeana si va solicita punctul de vedere oficial al comisarului european pentrui justitie Viviane Reding referitor la interventia executivului in piata serviciilor media audiovizuale. UAPR sustine ca propunerea ingradeste dreptul agentiilor de a-si construi campanii media integrate si afecteaza posibilitatea acestora de a folosi in mod egal, unitar si nediscriminatoriu, spatiile publicitare puse la dispozitie de trusturile media integrate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related