[UPDATE] 11 agentii romanesti de PR nominalizate la Gold SABRE Awards 2013

[UPDATE] 11 agentii romanesti de PR nominalizate la Gold SABRE Awards 2013

[UPDATE] The Holmes Report a publicat astazi lista nominalizarilor pentru editia de anul acesta a Gold si Platinum SABRE Awards, ce se va desfasura pe 30 mai la Barcelona. Printre nominalizati se numara si multe agentii de PR romanesti, cele mai multe mentiuni (trei) primind THE PRACTICE.

Astfel, THE PRACTICE a fost nominalizat la categoria THE BALKANS pentru campania "Take My Hand, Show That You Care!" (National Union of the Persons affected by HIV/ AIDS), categoria BLOGGERS OUTREACH pentru campania "Bring a New Life to Your Home with IKEA Catalog 2013!" si la AUTOMOTIVE pentru "Renault Searches and Awards 100 Ambassadors of the Olympic Values".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related