GolinHarris ofera internship-uri platite prin intermediul platformei Bright Young Things

GolinHarris ofera internship-uri platite prin intermediul platformei Bright Young Things

GolinHarris a lansat platforma de stagiatura Bright Young Things, prin intermediul careia tinerii sunt incurajati sa devina interni ai agentiei timp de o luna, perioada dupa care vor fi remunerati cu 300 de euro, informeaza un comunicat emis de agentie.

Platforma va debuta cu un brainstorming, care va avea loc pe 23 aprilie, la ora 17.00, in sediul agentiei GolinHarris. Sesiunea va fi coordonata de Hortensia Nastase (Managing Partner, GolinHarris). La finalul brainstorming-ului un student va castiga o Bursa Bright, constand intr-un internship in cadrul agentiei.

Timp de sase luni, agentia va posta pe contul de Facebook GolinHarris brief-uri pentru studenti. Castigatorii vor fi ales de echipa Bright Collective si de un reprezentant al blogosferei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related