Media Galaxy lanseaza un spot TV si un nou design pentru site

Senior Interactive (actual Senior Hyperactive) a dezvoltat noul design al site-ului MediaGalaxy, vizand o experienta de navigare mai usoara si o organizare mai buna a content-ului. Potrivit comunicatului de presa emis de companie, schimbarea a fost bine primita de vizitatori, rata de bounce fiind redusa la jumatate in prima zi de lansare. Noul design introduce si o gama mai larga de optiuni de achizitie - comanda online, rezerva in magazin - si o noua categorie de produse resigilate.

"Am ales sa lansam noul redesign Media Galaxy in preajma sarbatorilor pascale, pentru ca am vrut sa oferim clientilor nostri o experienta de cumparare online mai placuta si mai facila . Lansarea noului redesign face parte din strategia de dezvoltare omnichannel a brandului MediaGalaxy si va fi urmata si de alte surprize placute oferite consumatorilor, de integrare a canalelor de vanzare", a declarat Dan Ostahie (Presedinte, Altex Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related