Carioca Studio vorbeste despre proiecte creative in noul proiect INHALE!

Carioca Studio vorbeste despre proiecte creative in noul proiect INHALE!

Carioca Studio a lansat astazi proiectul INHALE! ce isi propune sa dezbata trenduri, artisti, concepte si comunitati. In manifestul proiectului, initiatorii se definesc ca un grup de oameni care cauta inspiratie si vor la randul lor sa ii inspire pe ceilalti.

Platforma, al carei continut este exclusiv in limba engleza, este organizata pana acum pe sectiunile Design, Fashion, Music si Photography si va cuprinde materiale despre artisti vizuali, designeri, arhitecti, fotografi, regizori si alte tipologii de oameni care, prin ceea ce creaza, produc un impact in respectivele categorii.

"Prietenii si colaboratorii nostri vor trasa o harta a locurilor in care oamenii pasionati care, prin lucrurile pe care le creeaza, depasesc granitele comunitatilor lor si au relevanta internatioanala. It’s a down to earth and up in the sky sharing space", spun cei de la Carioca despre noul proiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related