[On the move] Dan Amariei pleaca la TBWA

Dan Amariei, fostul Group Creative Director de la Next Advertising, se alatura departamentului de creatie din TBWA Bucuresti, potrivit informatiilor oferite de reprezentatii agentiei.

Intrebata de IQads ce functie va ocupa Dan Amariei, Laura Nedelschi (Creative Director, TBWA) a declarat: "As zice sa nu ne formalizam foarte tare. Aici la noi nu prea umblam cu titluri si titulaturi prin departament, eu sunt clar interesata de calitatea oamenilor, mai mult decat de cartile de vizita."

"Asadar, aveam nevoie de un om ca Dan pentru calitatile lui si experienta de vreo 13 ani de publicitate pe care o are. A venit sa puna umarul pe McDonalds, Adidas, Michelin, si pe orice proiect care are nevoie de parerea lui avizata. Eu imi doresc mult de tot sa am in departament oameni ca el, care pot sa inspire, de la care se poate invata, care au expertiza pe proiecte si clienti de toate felurile. Si care au picioarele pe pamant. Apreciez mult la el naturaletea si capacitatea de a vedea orice proiect ca fiind un intreg, un puzzle cu multe-multe parti pe care e misto sa le lucrezi migalos, ca sa ajungi la final la un rezultat unitar, legat, relevant. Sunt rari oamenii cu experienta lui care acorda importanta fiecarei piese din puzzle...", continua Laura Nedelschi.

Dan Amariei si Laura Nedelschi au mai lucrat impreuna la Ogilvy in perioada 2005-2006.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related