Euromedia a lansat bus shelterele care faciliteaza interactiunea intre brand si consumator

Euromedia a lansat o platforma menita sa creeze interactivitate intre suporturile publicitare de tip bus shelter si utilizatorii mijloacelor de transport in comun de suprafata, informeaza un comunicat emis de Epamedia. Prin adaugarea de coduri unice (QR Code si NFC tag) proprii suporturilor publicitare, Euromedia pune la dispozitia clientilor statistici relevante despre numarul, frecventa si specificul accesarilor pe fiecare suport in parte.

 "Asteptarile consumatorilor in ceea ce priveste interactiunea cu brandurile au evoluat mult in ultimii ani. In acest context, consideram oportuna redefinirea publicitatii outdoor ca mediu ce foloseste tehnologiile emergente QR code si NFC pentru a permite advertiserilor sa se angajeze in conversatii cu consumatorii lor", a declarat Horatiu Girbea (Sales Director, Euromedia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related