Pe unde mergem in Noaptea Agentiilor

Joi seara, pe 25 aprilie, dupa 20:00, luam harta agentiilor participante la Noaptea Agentiilor si pornim la drum.

Energiea se va transforma si anul acesta in "Agentia de vis".

De Noaptea Agentiilor, Carturesti aduce la Institute, The Cafe (Stirbei Voda, nr.104-106) carnete si jurnale in care sa-ti antrenezi creativitatea: Moleskine, Mark’s Tokyo Edge, ROD/Design Romanesc, Legami. In plus, un numar limitat de carnete din seria ROD vine cu autografe de la artistii care au ilustrat copertele colectiei.

Action Global Communications: "De data asta, nu trebuie sa le mai cauti, nici n-ar avea vreun sens. Tu doar trebuie sa vii si te gasesc ele pe tine. Sa le iei la intrebari, sa te joci cu ele. Cuvinte sugubete, de tinut minte sau de uitat in urmatoarea asecunda, cu rima sau fara, albe sau roz, cu carlig si fara vreo planificare. Se vor aranja intre ele intr-o poveste despre tine si prietenii tai, intr-o seara cu muzica buna, artisti talentati si oameni simpatici", spun cei de la Action Global Communications (Str. Alexandru Constantinescu, nr. 35).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related