Ce secrete interne puteti descoperi in seara asta la Noaptea Agentiilor

Ce secrete interne puteti descoperi in seara asta la Noaptea Agentiilor

Senzational, dar editia asta a Noptii Agentiilor are sanse mari sa fie una calda si fara ploaie, spre deosebire de ultimele doua. Daca in serile friguroase si ploioase agentiile nu scapau totusi fara musafiri dornici sa le bea berea si sa le asculte povestile, nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla in seara asta minunata de primavara. Stiu ca tie si prietenilor tai va e destul de greu sa decideti unde sa mergeti, mai ales ca stiti un om si acolo si acolo, iar dincolo se anunta o petrecere tare. Noi am aflat cateva secrete interne ale catorva agentii participante de la personalul care nu lucreaza intotodeauna pe brief, dar care stie tot ce misca. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related