O noua editie Digital Publishing & Advertising Day pe 14 mai

Zitec, producator local de aplicatii software, impreuna cu IAB Romania si Agora, organizeaza un nou eveniment Digital Publishing & Advertising Day (DPAD). Ajuns la a treia editie, DPAD 2013 va avea loc pe data de 14 mai, la Grand Hotel Continental, si va dezbate subiecte actuale din industria de publishing online.

Digital Publishing & Advertising Day 2013 isi propune sa aduca in discutie teme variate, care fac referire la tehnicile, uneltele si tehnologiile de publishing utilizate in prezent, la strategiile editoriale si de continut ale publicatiilor online, la monetizarea continutului, precum si la publicitatea facuta in acest spatiu, dar si la provocarile actuale ale acestei industrii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related