Studiu ARMA: HISTORY, situat pe primul loc in segmentul statiilor TV de documentare

HISTORY, principalul canal TV din portofoliul A+E Networks UK este numarul 1 in topul statiilor TV de documentare din Romania, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Topul a fost realizat in functie de preferintele romanilor din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, pentru perioada februarie – 17 aprilie 2013. Datele au fost furnizate de Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor.

Potrivit datelor oferite de ARMA, peste 500.000 de telespectatori unici pe zi urmaresc HISTORY Romania (18 - 49, urban). Publicul urban este reprezentat cu precadere de barbati (peste 60% din audienta) si persoane cu varsta cuprinsa intre 16 si 54 de ani (peste 80%).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related