Kubis Interactive este agentia digitala a Ursus Breweries pentru al patrulea an consecutiv

Pentru al patrulea an consecutiv, Kubis a fost aleasa agentia digitala exclusiva pentru marcile URSUS, Grolsch, Peroni si Redd’s, din portofoliul Ursus Breweries, precum si pentru contul corporate (platforma desprealcool.ro si ursus-breweries.ro), informeaza un comunicat emis de agentie.

Kubis va oferi servicii de strategie, creatie, dezvoltare web, mobile si consultanta specializata de digital. De asemenea, agentia va coordona conturile de social media ale marcilor mentionate care insumeaza in acest moment peste 650.000 fani, cu un obiectiv concret de a depasi 1.000.000 fani. In acest an Kubis si Ursus Breweries isi propun un focus mai mare pe cresterea engagementului si comunicarea personalizata cu fanii, de tip CRM, dar si o prezenta consistenta pe platformele mobile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related