THE PRACTICE este noua agentie de PR pentru BILLA Romania

In urma unei licitatii desfasurate in perioada martie-aprilie, agentia de relatii publice THE PRACTICE este agentia ce va gestiona incepand cu mai 2013 contul de relatii publice al retailer-ului BILLA Romania, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Parteneriatul se intinde pe o perioada de un an si demareaza incepand cu luna mai 2013, agentia urmand sa ofere consultanta strategica pentru comunicare, dezvoltare si implementare de actiuni ce vizeaza informarea si gestionarea relatiei cu presa.

"Suntem incantati ca un brand prestigios cum este BILLA a ales sa lucreze in Romania cu THE PRACTICE si avem mare incredere in succesul acestei colaborari. Domeniul retail si FMCG este unul pe care il cunoastem foarte bine, printr-o experienta de comunicare indelungata pentru clienti din acest domeniu. Ne bucuram extrem de mult pentru acest parteneriat care inseamna pentru noi o reconfirmare a competentelor echipei noastre in comunicare corporativa si de brand", spune Oana Bulexa (Managing Director, THE PRACTICE).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related