Cea de-a treia editie PRbeta va avea loc in perioada 16-17 mai

In cadrul celei de-a treia editii a conferintei regionale de comunicare PRbeta, ce va avea loc intre 16 si 17 mai, reprezentanti ai unora dintre cele mai mari agentii de comunicare din tara isi dau intalnire la Timisoara. Participantii la conferinta vor putea afla noutati din domeniu, studii de caz relevante si vor putea invata cum sa comunice mai bine de la cei mai buni specialisti din domeniu.

Printre reprezentantii agentiilor care vor sustine prezentari si workshop-uri in cadrul conferintei PRbeta se numara: Oana Bulexa de la The Practice, Mugur Patrascu de la iLeo, Calin Crainic de la Vitrina Advertising, Sorin Tranca de la Friends Advertising, Georgiana Gheorghe de la Presage, Dragos Alexa de la Creatica si altii. Mai multe detalii despre speakeri sunt disponibile pe pagina evenimentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related