[Update] Asterix si Obelix vor putea deveni ambasadori de brand pentru companiile de pe piata romaneasca

Agentia de publicitate Erka Synergy Communication aduce, pentru prima data in Romania, licenta Asterix si Obelix, informeaza un comunicat emis de agentie.

“Incepand din luna mai a acestui an, punem la dispozitia clientilor din portofoliul nostru, si nu numai, posibilitatea de a face campanii de cobranding cu doua dintre cele mai indragite personaje de desene animate din toate timpurile: Asterix si Obelix. Discutiile cu detinatorii internationali ai brandului au inceput inca din prima jumatate a lunii aprilie, insa acum este totul pus la punct

Asterix si Obelix au incetat de mult a mai fi niste simpli eroi de desene animate, ei devenind adevarate simboluri ale: solidaritatii, fraternitatii si umorului care transcende lumi, culturi si chiar generatii. Toate acestea ii transforma in niste brand ambasadori potriviti oricarei marci ce le impartaseste valorile. Si, ceea ce este cel mai important, nu au fost folosite niciodata pana acum de un produs romanesc”, a declarat  Ruxandra Serban  (Managing Partner, Erka Synergy Communication).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related