Calin Rotarus isi deschide un birou de comunicare

Calin Rotarus, fost Managing Director al regiei de publicitate online Goldbach Audience, anunta astazi lansarea lansarea Biroului de Comunicare Calin Rotarus (BCCR). Biroul se pozitioneaza ca o alternativa la solutiile traditionale de comunicare  si isi propune sa imbine profesionalismul, experienta si siguranta oferite de o agentie cu flexibilitatea, independenta si costul redus specifice unui consultant.

Printre serviciile oferite de Biroul de Comunicare Calin Rotarus se numara: dezvoltarea si implementarea strategiilor de comunicare, training si coaching pentru comunicare, atat pentru cei implicati direct, cat si pentru managerii care constata ca in prezent business-ul nu mai poate fi separat de comunicare. De asemenea, BCCR va oferi un concept nou pe piata romaneasca SDaaS (Sales Director as a Service) ce presupune externalizarea urmatoarelor functii ale unui Director de Vanzari: analiza, strategie de vanzari, politica de pret, training si coaching a echipei, punerea la punct a procedurilor, urmarirea activitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related