fbMonitor, noul serviciu TreeWorks, analizeaza eficienta comunicarii pe Facebook

fbMonitor, noul serviciu TreeWorks, analizeaza eficienta comunicarii pe Facebook

TreeWorks isi completeaza portofoliul de solutii de analiza a social media cu fbMonitor, un nou serviciu ce ofera companiilor posibilitatea de a determina eficienta comunicarii in cadrul paginii proprii de Facebook, informeaza un comunicat de presa emis de companie.

FbMonitor isi propune sa prezinte intr-un mod structurat acele metrice care reflecta eficienta comunicarii pe o pagina de Facebook, atat in mod absolut, cat si prin raportare la concurenta sau la o perioada anterioara. Serviciul analizeaza metricele clasice - engagement, eficienta pe tipuri de continut, evolutia numarului de fani, responsivity, fani activi, activitatea fanilor pe alte pagini de Facebook - dar si unele functionalitati avansate, despre care reprezentantii companiei spun ca sunt nemaintalnite in cadrul altor platforme similare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related