Au inceput inscrierile la a doua editie IAB MIXX Awards din Romania

In perioada 15 - 25 mai, agentiile din Romania pot sa inscrie lucrari la a doua editie locala IAB MIXX Awards, urmand ca pe 6 iunie sa fie anuntate campaniile castigatoare. Competitia e organizata de IAB Romania in cadrul si cu sprijinul ICEEfest.

Campaniile pot fi inscrise la una dintre 9 categorii: Brand Awareness & Positioning, Direct Response & Lead Generation, Best Brand/ Product Launch, Experimental & Innovative Campaign, Cross-Media Integration, Branded Content & Blogging Campaigns, Mobile App, Rich Media Display si Best Social Media Apps. Cea mai creativa, eficienta si inovatoare campanie va fi recompensata cu distinctia Best Digital MIXX Award. Spre deosebire de anul trecut, categoria Branded Content & Blogging Campaign & PR Campaign se numeste acum Branded Content & Blogging Campaigns. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 17 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated