Propaganda Brand New semneaza rebranding-ul spitalului Ponderas

Propaganda Brand New semneaza rebranding-ul spitalului Ponderas

Dupa doi ani de activitate, Delta Hospital devine Ponderas in urma unui proces de rebranding semnat de Propaganda Brand New, divizia de branding a agentiei Propaganda, informeaza un comunicat de presa emis de Makesense PR. Decizia de schimbare a numelui spitalului a fost luata de cei 5 actionari pentru a sustine focusul echipei medicale, recunoscuta international pentru expertiza in tratarea pacientilor supraponderali, si face parte dintr-un proces mai amplu de transformare strategica dezvoltat in parteneriat cu firma de consultanta Wanted Transformation.

"Noua identitate are 2 componente care functioneaza sinergic. Prima este noul logotip Ponderas, de la care ne-am propus sa fie o expresie a identitatii verbale. Simbolul si-a propus sa transmita 2 lucruri importante pentru noi: grija pentru pacienti si echilibrul pe care acestia si-l gasesc ca urmare a interventiei chirurgicale, atat din punct de vedere medical, cat si social si emotional. A doua componenta este descriptorul – chirugie metabolica de avangarda  –  care livreaza intr-un mod mult mai direct pozitionarea, introducand in acelasi timp un concept nou pe piata medicala din Romania – chirurgia metabolica", spune Ana-Maria Badut (Director de Dezvoltare, Ponderas).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

C S
acum 10 ani
hmmm, foarte original:

http://www.behance.net/gallery/Hospital-de-Braga/2957093

C S
acum 10 ani
sau mai bine zis o executie proasta a unei idei furate :)


Branded


Related