O lume de 100 de milioane de ori mai mica, explicata de Ileana Rau (IBM Almaden)

O lume de 100 de milioane de ori mai mica, explicata de Ileana Rau (IBM Almaden)

Stiti voi intrebarile alea pe care vi le pun rudele la petrecerile obligatorii de familie, de la care inca nu stiati cum sa va fofilati? “Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?” nu e o intrebare luata prea in serios. Lumea tinde sa uite ca a jurat sa devina astronaut, doctor-lautar sau gunoier. Din motive, in unele cazuri, usor de inteles. Si-apoi mai exista oameni ca Ileana Rau.

Ileana si-a descoperit entuziasmul pentru fizica in clasa a sasea. Nu stiu daca si-a propus atunci sa devina cercetator si sa studieze mecanica clasica, mecanica cuantica sau electrodinamica, dar aproape douazeci de ani mai tarziu Ileana s-a specializat in nanoelectronica si a inceput sa-si exerseze pasiunea in IBM Almaden Research Lab (San Jose, California), ca cercetator. Acelasi IBM pe care il stim deja pentru proiecte precum Watson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Adina Popescu
acum 10 ani
Puteati mentiona si numele unei romance care se afla in echipa agentiei de publicitate Ogilvy & Mather, responsabila de acest proiect. Ramona Carla Todoca este nascuta in Baia Mare si Art Director in cadrul O&M.
Anca Pantus
acum 10 ani
Adina, am vorbit si cu Ramona. Dar pastram putin suspansul
Hobbyelectronica Hobby
acum 10 ani
tare decorul fata asta nu stie nici s ale deschida
Anca Pantus
acum 10 ani
Bine ca esti tu destept :)


Branded


Related