[Training IQads Kadett] Sorin Tranca si Bojan Spasič (FRIENDS Advertising) despre echipa de art & copy

[Training IQads Kadett] Sorin Tranca si Bojan Spasič (FRIENDS Advertising) despre echipa de art & copy

Este usor sa faci o echipa sa functioneze, dar este mai greu sa explici cum se intampla asta. Joi, 23 mai, de la ora 19:00, Sorin Tranca (Creative Director & Managing Partner, FRIENDS Advertising) si Bojan Spasič (Senior Art Director & Managing Partner, FRIENDS Advertising) vorbesc in Club Kadett despre cum functioneaza relatia dintre copy si art intr-o echipa de creatie. Cei doi le vor oferi juniorilor lectii si ponturi despre cum lucreaza cei doi in echipa, de 15 ani.

Despre concepte, idei, cromatica, executii, cum arata un brainstorming productiv si multe altele - in discutia de joi seara.

Sorin Tranca si Bojan Spasič au fondat agentia FRIENDS Advertising, fiind in prezent cea mai longeviva echipa de creatie (15 ani) din industria autohtona de publicitate. In 2006, FRIENDS a facut primii pasi catre dezvoltarea catre mediul digital, iar in 2008 a pus bazele Fundatiei FRIENDS For FRIENDS (FFFF), care a dezvoltat proiecte precum Premiile Superscrieri, Creative Fitness Studio, Biblioteca de Inovatie, Ciorne, Lobul Creativ.

Training-ul sustinut de Sorin Tranca si Bojan Spasič este parte din IQads Kadett, program de talent scouting organizat de IQads. Cadetii admisi in program participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii. Participantii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare. Inscrierea se face pe IQadsKadett.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related