ALD Automotive intra in portofoliul The Public Advisors

The Public Advisors a adaugat contul ALD Automotive, unul dintre jucatorii de pe piata leasing-ului operational din Romania, la portofoliul de clienti, informeaza un comunicat emis de agentie. The Public Advisors va implementa pentru ALD Automotive o campanie de corporate communication, care implica managementul parteneriatelor strategice si organizarea de evenimente.

"Strategia de comunicare construita de echipa The Public Advisors ne-a convins,adaugand un strop de creativitate in comunicarea unei industrii cat se poate de tehnice si mai ales in continua dezvoltare. In cadrul acestei campanii ne dorim sa transmitem cele trei atribute principale ale brandului ALD Automotive: inalta calitate a serviciilor noastre, experienta avansata pe piata locala si grija constanta pentru clienti. Suntem convinsi ca prin colaborarea cu The Public Advisors vom crea proiecte care ne vor intari pozitionarea pe piata din Romania drept o companie de referinta in domeniu", a declarat Angela Apostol (Regional Marketing Manager, ALD Automotive).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related