Campania Mega Image "Play with your inspiration", semnata de McCann Erickson

Campania Mega Image "Play with your inspiration", semnata de McCann Erickson

McCann Erickson a realizat pentru Mega Image campania "Play with your inspiration", care a fost lansata la sfarsitul lunii aprilie si se va desfasura pana la finalul lui 2013, informeaza un comunicat emis de agentie. McCann Erickson a dezvoltat campania in urma castigarii contului Mega Image in cadrul unei licitatii care a avut loc in martie 2013.

Campania cuprinde executii TV, radio, outdoor si in-store si a debutat cu spotul "1 mai prelungit sau Paste prelungit".

"Noua campanie subliniaza faptul ca Mega Image este mai mult decat un simplu loc in care iti faci cumparaturile, este o sursa de inspiratie pentru experimentari. Ne propunem sa venim mereu cu ceva nou si sa transformam magazinul Mega Image in locul de unde pleci cu idei, pentru ca iti permiti sa incerci orice: este aproape si are cele mai bune oferte. Propunerea celor de la McCann Bucuresti - Campania 'Play with your inspiration' – a raspuns exact nevoilor noastre de comunicare iar executia simpla si usor de inteles va contribui la pozitionarea brandului Mega Image printre brandurile ‚inspirationale", a declarat Raluca Alexandrescu (Marketing Manager, Mega Image).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related