Syscom Digital este agentia cu cele mai multe premii la Mobile Awards Romania 2013

Agentia de marketing mobil si interactiv Syscom Digital a castigat cinci premii la Mobile Awards Romania 2013, devenind cea mai premiata agentie din cadrul festivitatii, informeaza un comunicat de presa emis de reprezentanti.

Syscom Digital a primit doua premii la sectiunea Mobile Marketing Campaigns (locul II si locul III) si trei la sectiunea SMS Campaigns, in cadrul careia a luat toate premiile (locul I, II si III).

"Premiile obtinute in cadrul Galei Mobile Awards reprezinta pentru noi atat un imens motiv de bucurie, cat si o recunoastere a eforturilor depuse de-a lungul anilor de a crea campanii cu valoare adaugata care sa genereze rate de raspuns superioare, uneori chiar record in industrie, prin mecanisme creative, avand componente inovatoare adaptate consumatorilor si pietei romanesti", a declarat Maia Novolan (General Manager, Syscom Digital).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related