Storience semneaza identitatea noilor produse CasaBella de la Policolor

Storience si Departamentul de Marketing al diviziei Arhitectural de la Policolor au dezvoltat identitatea vizuala pentru cele doua noi produse din gama CasaBella: vopseaua lavabila de interior si vopseaua lavabila de exterior, informeaza un comunicat de presa emis de ZagaBrand.

Noul design de produs isi propune sa confere consumatorului impulsul de a construi alaturi de cei dragi, de a tranforma casa intr-un mediu mai primitor si mai cald. Pentru a crea senzatia de prospetime, nuanta principala aleasa pentru cromatica etichetelor este verde deschis. Accentul vizual este pus pe imaginea familiei, sugerand implicit si o aplicabilitate facila, care nu necesita experienta in zugravit. In cazul designului CasaBella vopsea lavabila de exterior culorile alese merg pe nuante mai inchise de verde, pentru a ajuta cumparatorul sa diferentieze cele doua variante la raft, liniile generale ramanand aceleasi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related