Portofoliile voastre, livrate board-ului ADC*E din Barcelona de doi juniori romani

Portofoliile voastre, livrate board-ului ADC*E din Barcelona de doi juniori romani

Cred ca sunt putine lucruri pe care publicitarii nu le-ar face pentru ca portofoliile lor sa ajunga pe birourile unor oameni ca cei din board-ul ADC*E. Dar nu doar ca sa fie mutate in mormanul cu "lucruri de care ma ocup cand am timp". Laura Dragomir (Copywriter, Next Advertising) si Nicu Duta - Kitra (Art Director, Three) au "de vanzare" exact oportunitatea asta, ca portofoliile sa fie remarcate. Inainte sa-i las sa va povesteasca ce si cum, va mai spun asa: cei doi au fost selectati sa reprezinte Romania in juriul ADC*Europe Awards si au pus la cale o campanie (aici pagina de Facebook) prin care sa adune, intr-un mod creativ, fondurile necesare pentru a acoperi cheltuielile de drum si cazare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related