[Training IQads Kadett] Alexandru Negrea (Head of Facebook Dept.@Spada): 10 moduri prin care Facebook a schimbat lumea

[Training IQads Kadett] Alexandru Negrea (Head of Facebook Dept.@Spada): 10 moduri prin care Facebook a schimbat lumea

In ultimii ani, evolutia tehnologica a schimbat modul in care comunicam, modul in care socializam. Daca mergem putin mai in spate o sa vedem ca o buna parte din aceasta evolutie tehnologica se bazeaza pe o retea de socializare despre care vorbesc toti - Facebook. Joi, 30 mai, incepand cu ora 19:00, Alexandru Negrea (Head of Facebook Dept. @Spada) vine in Club Kadett sa le vorbeasca membrilor despre cele mai importante 10 schimbari pe care le-a adus Facebook in ultimii ani: atat in relatia cu companiile, cat si in dezvoltarea abilitatilor noastre de comunicare.

Alexandru Negrea ofera consultanta si sustine prezentari si workshop-uri practice despre marketing si comunicare in social media de trei ani: despre campanii pe bloguri, activarea si integrarea retelelor sociale in strategia de comunicare a companiilor, livrare de continut si construire de comunitati in mediul online, dezvoltarea brandului personal si profesional cu ajutorul social media.

Din 2010 pana acum cateva luni a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar din martie 2013 conduce departamentul de Facebook din cadrul agentiei Spada.

Training-ul sustinut de Alexandru Negrea este parte din IQads Kadett, program de talent scouting organizat de IQads. Cadetii admisi in program participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii. Participantii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare. Inscrierea se face pe IQadsKadett.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related