Google, Facebook si Yahoo!: ce vor prezenta la ICEEfest principalii competitori globali de pe piata de publicitate online din regiune

Google, Facebook si Yahoo!: ce vor prezenta la ICEEfest principalii competitori globali de pe piata de publicitate online din regiune

Cu doar cateva zile inainte de debutul ICEEfest, playeri majori ai industriei online si-au definitivat planurile pentru prezenta lor la evenimentul de la Bucuresti, informeaza un comunicat emis de ThinkDigital.

Astfel, Google va pune un accent special in acest an pe proaspata lansare Youtube in mai multe piete din regiune, inclusiv in Romania.

In prima zi a festivalului, un training dedicat va fi sustinut de o echipa Google care va trata atat relatia platformei video cu producatorii de content (prin Maciej Sojka - Head of Youtube Content Partnership for Central and Eastern Europe), cat si posibilitatile de advertising (prin Bogdana Butnar si Doina Costache de la Google Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related