Mobila noastra cea de toate zilele

Acum cateva saptamani am deschis televizorul si am crezut ca vad scene din filmul "Occident 2". Gyuri Pascu si tipul care e parasit de iubita in "Occident 1" stateau fata in fata in usa unui apartament oarecare, oarecare din usa pentru ca in interior mobilierul era ultramodern.

Cred ca v-ati prins deja, vorbesc de reclama la Mobexpert. Clipul publicitar mizeaza pe 2 lucruri: o idee draguta si Gyuri. Ideea se leaga de prejudecata postasului. Un om cu mobila moderna in casa (care trebuie sa fie si scumpa) sigur nu este roman.

Scena in care Gyuri postasul incearca sa afle nationalitatea tanarului caruia ii livreaza o scrisoare este deosebit de savuroasa. Nici macar in fata evidentei Gyuri nu se da batut. Cand tanarul ii spune ca e roman, postasul pleaca fara sa creada un cuvant. " Mama, ce mobila misto are francezu' " ii spune unei vecine. Ideea e buna, insa castingul lui Gyuri in spot a fost o mutare deosebit de castigatoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related