Sesiune dedicata e-commerce-ului in cadrul ICEEfest, pe 6 si 7 iunie

Sesiune dedicata e-commerce-ului in cadrul ICEEfest, pe 6 si 7 iunie

Pe langa subiectele legate de continutul video, social media, creativitate, gaming, mobile sau marketing digital si zona de e-commerce va fi puternic reprezentata la ICEEfest, anunta un comunicat emis de Thinkdigital.

In prima zi, cei interesati de domeniu au la dispozitie un training si o sesiune de prezentari care cuprind experiente relevante in performance marketing adunate de companii precum Google, Foresview, iLeo, 8Team, dar si de clienti precum ING Bank.

Compania PayPal va fi la randul sau prezenta in cadrul ICEEfest, de data aceasta in premiera la un eveniment organizat in Romania. Damien Perillat, managing director PayPal pentru Europa Centrala si de Est, va vorbi in dimineata celei de-a doua zile a festivalului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related