Cele mai populare 150 de nume romanesti au inlocuit logo-ul Coca-Cola

Cele mai populare 150 de nume romanesti au inlocuit logo-ul Coca-Cola

Campania „Imparte o Coca-Cola”, realizata in Romania de McCann PR, ii indeamna pe consumatorii bauturii sa imparta o sticla de suc cu cei apropiati, personalizand etichetele cu nume, dar si cu diverse apelative. Selectia a fost realizata cu ajutorul Ministerului Administratiei si Internelor, Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, luand in calcul cele mai folosite nume la nivel national, atat pentru femei, cat si pentru barbati, nascuti in perioada 1982 – 2000, arata un comunicat emis de agentie.

Campania este sustinuta de activitati integrate de marketing si promovare, iar tot continutul generat este agregat si integrat in site-ul campaniei shareacocacola.ro si afisat pe canalele de social media ale Coca-Cola. ”Imparte o Coca-Cola” beneficiaza de spoturi TV, promovare in cinematografe, afisaje stradale si afisaje pe autobuzele din Bucuresti si Constanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related