Ariston lanseaza o noua campanie cu obiectivul de a consolida imaginea de lider a brandului

Ariston lanseaza o noua campanie cu obiectivul de a consolida imaginea de lider a brandului

Ariston lanseaza pe 1 iunie o campanie de imagine, care include spot TV, aparitii in presa scrisa si executii online, informeaza un comunicat emis de Total PR. Spotul TV va fi difuzat la nivel national pe paisprezece canale.

Principalele obiective ale noii campanii sunt consolidarea imaginii brandului ca lider al pietei interne de centrale termice si reconfirmarea inovatiei continue de care da dovada Ariston, este specificat in comunicat.

Noua campanie de publicitate are in centru gama nou lansata GalEvo, formata din modele de centrale termice conventionale Clas Evo si Genus Evo, dar si in condensare - Clas Premium Evo si Genus Premium Evo. Noua gama face parte dintr-un proiect amplu de aliniere a portofoliului de produse la tendintele europene privind orientarea catre tehnologii avansate ce pun accent pe economisirea de combustibil si pe protectia mediului inconjurator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related