Reprezentativitate pentru femei in publicitate: Art Directors Club a lansat initiativa “Let's make the industry 50/50”

Reprezentativitate pentru femei in publicitate: Art Directors Club a lansat initiativa “Let's make the industry 50/50”

Art Directors Club a lansat "Let's make the industry 50/50", o initiativa prin intermediul careia isi propune sa influenteze organizatiile, asociatiie, consiliile de administratie ale companiilor si grupurile sa actioneze in vederea atragerii unui numar egal de barbati si femei, potrivit unui articol publicat pe ADC Blog.

"Art Directors Club a fost fondat in 1920 in vederea dezvoltarii si sarbatoririi industriei de publicitate si design cu aceeasi grija si acelasi talent care sunt investite in arta. Ani de-a randul, numai barbatii puteau deveni membri, pana cand, in 1942, ADC a acceptat pentru prima data o femeie printre membri. In mai bine de 70 de ani de atunci, femeile au facut pasi mari in domeniul comunicarii. Totusi, in ciuda acestor reusite, numarul femeilor din industriile noastre si institutiile aferente ramane, din pacate, foarte mic", a declarat Ignacio Oreamuno (Executive Director, Art Directors Club).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related