Eliza Rogalski jurizeaza la Golden Hammer, la categoria PR

A XXIV-a editie a Festivalul International de Publicitate Golden Hammer” va avea loc intre 6 si 7 iunie 2013 la Riga, in Letonia. Din juriul de la categoria PR face parte si Eliza Rogalski (Founding Partner, Rogalski Grigoriu Public Relations), care va alege alaturi de ceilalti membri ai juriului cele mai bune campanii de PR ale ultimului an, arata un comunicat emis de agentie.

Golden Hammer va include si o expozitie a printurilor participante la festival, dar si o serie de seminarii sustinute de personalitati din industria de comunicare europeana. Eliza Rogalski se va numara printre speakeri, cu o prezentare intitulata Profit with a Purpose” care vorbeste despre diferentierea brandurilor prin idealuri ce schimba in bine viata oamenilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related