Paul Hitter a pictat un tablou in vazul Facebook-ului

Paul Hitter a pictat un tablou in vazul Facebook-ului

De la idee la produsul final e cale lunga. Procesul creativ prin care trec artistii e unul complicat si de cele mai multe ori dureros, fie ca vorbim de pictori, scriitori sau muzicieni. Pe Kafka scrisul il epuiza psihic si fizic, dar nu putea renunta la el, iar Beethoven umplea zeci de foi inainte sa dea o forma finala unei lucrari. Sunt etape pe care noi, publicul, nu le prea vedem pentru ca artistii nu ne dau acces la ele. La noi ajunge doar forma finala, fara sa stim cate nopti pierdute, pensule rupte sau dezamagiri stau in spatele ei.

Paul Hitter, un pictor roman care locuieste in Germania, a ales sa arate intregii lumi ce inseamna pentru el acest proces, de la idee la opera finala: a tinut un jurnal online, sub forma unui eveniment pe Facebook, in care a postat imagini si detalii din timpul crearii celui mai recent tablou al sau. 181 de oameni au dat attend si a durat 18 zile pana cand “The light bearer” a vazut lumina Facebook-ului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related