Transavia pleaca impreuna cu bloggerii culinari "in cautarea retetelor boieresti"

Transavia pleaca impreuna cu bloggerii culinari "in cautarea retetelor boieresti"

Transavia lanseaza campania "In cautarea retetelor boieresti, pe meleaguri romanesti" prin care isi propune sa readuca in atentia publicului gastronomia vremurilor de altadata si obiceiurile unor familii nobiliare cu ajutorul bloggerilor de cooking. Proiectul se va desfasura intre 5 – 31 iunie 2013, arata un comunicat emis de agentia GolinHarris.

Cristina Mazilu, Cristian Borod, Teodora Rogobete si Alice Ciobanu vor porni in cautarea gusturilor si aromelor de odinioara, explorand traditia si cultura gastronomica in cadrul unor monumente istorice precum Palatul Brukenthal din Avrig, Conacul Polizu din Iasi, Castelul Haller din Ogra si Conacul lui Maldar din Horezu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related