Cel mai experimentalist discurs din cadrul festivitatii de premiere Romanian EFFIE Awards 2013 va fi premiat de catre Grolsch

Concurentii inscrisi in competitie sunt provocati sa isi pregateasca discursuri experimentaliste, care le pot aduce un trofeu special pentru originalitate. Acesta va fi oferit de catre reprezentantii Grolsch, la afterparty-ul ce va avea loc in Energiea.

Festivitatea de premiere care va avea loc luni, pe 10 iunie, la Opera Nationala din Bucuresti, va fi prezentata de Andi Moisescu. Afterparty-ul EFFIE 2013 este organizat de Grolsch si va avea loc la Energiea (Str. Brezoianu nr 4).

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related