Tchibo a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Tchibo a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Printr-un eveniment organizat in Trenul Regal, Tchibo a anuntat ca a devenit Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei. Evenimentul, o degustare de cafea, a fost realizat conform etichetei Casei Regale de catre Andreas Christmann (Director Achizitii, Tchibo International), arata un comunicat emis de Eye Conexiuni, agentia care se ocupa de proiect.

Pe traseul Bucuresti – Sinaia, jurnalisti si bloggeri au degustat noua gama de cafea Tchibo, Private Kaffee. La destinatie, evenimentul a continuat cu vizitarea Castelului Peles.

"Distinctia de Furnizor Oficial al Casei Regale este oferita in semn de apreciere a calitatii si a inaltului profesionalism, de aceea suntem foarte mandri de faptul ca gustul fin si aroma delicata a cafelei Tchibo au fost apreciate de Casa Regala. Am dorit sa facem din acest anunt un eveniment unic si interactiv, care sa ii transpuna pe invitati in lumea Tchibo, dar si in cea a Familiei Regale", a declarat Mihaela Babeanu (Director de Marketing, Tchibo Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related