Lorand Balint este noul Managing Director Leo Burnett

Lorand Balint este noul Managing Director Leo Burnett

Incepand cu luna mai 2013, Lorand Balint a devenit Managing Director al agentiei de publicitate Leo Burnett & Target, parte a grupului Leo Burnett. In calitatea de lider al echipei Leo Burnett, Lorand Balint va avea ca obiectiv central dezvoltarea strategiei de crestere a agentiei si consolidarea businessului pe noi trenduri de comunicare, arata un comunicat emis de agentie.

"Cunosc foarte bine echipa Leo Burnett alaturi de care am trecut prin momente extraordinare, de aceea am si primit cu mare bucurie propunerea de a prelua conducerea agentiei. Leo Burnett este un brand foarte puternic, cu un renume de necontestat, caruia vrem sa ii facem cinste pe mai departe. Impreuna cu echipa, provocarea principala este sa continuam sa ne reinventam, sa fim mereu cu un pas inainte, sa raspundem noilor realitati ale pietei si nevoilor clientilor nostri" a declarat Lorand Balint.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related