Noua agentie de media a clientului Kaufland este MEC Romania

MEC Romania a castigat pitch-ul de media organizat de Kaufland. In perioada urmatoare, retailer-ul va comunica in mediul digital pentru a-si accentua pozitionarea in mintea consumatorului ca brandul dedicat clientilor sai: “Kaufland este pentru mine”. Mediul online vine sa intregeasca eforturile de comunicare ale Kaufland Romania, fiind o componenta esentiala a mixului de marketing al retailerului, mix menit sa consolideze pozitia companiei in piata de FMCG, precizeaza un comunicat emis de agentie.

“Mediul online este viitorul comunicarii in publicitate, cel care implica activ consumatorul si ii ofera posibilitatea de interactionare cu brandul, astfel ca aveam nevoie de un pitch amplu si transparent pe baza caruia sa luam o decizie. Ceea ce a diferentiat MEC Romania de restul agentiilor a fost rezolvarea printr-o abordare de tip performance a briefului dat. Mai mult, ne-au oferit insighturi vis-a-vis de KPI relevanti brandului nostru in mediul digital. Structura planningului si rapoartele detaliate pe indicatori de performanta ne-au determinat sa-i declaram castigatorii contului!”, a declarat Alexandra Cirstea, din partea Kaufland Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related