BenQ lanseaza un nou monitor LCD la spectacolul de moda Just Cavalli

Tehnologia isi da intalnire cu moda la Saptamana Modei de la Milano

BenQ a lansat luni, 27 Septembrie, 2004, un nou model de monitor LCD de 17", ultra-modern si stilat, la Saptamana Modei de la Milano. Designul revolutionar si sofisticat se doreste a se adresa profesionistilor "mobili"care vor sa fie in pas cu moda, dar si celor care lucreaza acasa sau in birouri mai mici unde biroul trebuie sa fie stilat dar si dotat cu aparatura tehnologica de ultima generatie.
Elegantul monitor cu ecran plat, prezentat astazi la spectacolul de moda Just Cavalli, a fost prezentat oficial la Moët & Chandon VIP Lounge. In cadrul spectacolului de astazi unul dintre modele a evoluat pe podium purtand noul display, demonstrand combinatia perfecta a tehnologiei cu designul vestimentar sexy si non-conformist al lui Roberto Cavalli. Baza monitorului LCD FP785 , care este unica prin functia de "pliere", poate fi usor transformata intr-un "maner", oferind display-ului caracteristica unei posete moderne. Roberto Cavalli a comentat: "Cele doua case de design renumite au facut din stil si inovatie caracteristicile distinctive ale creatiilor acestora."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related