[UPDATE] THE SECRET SERVICE IntraInJoc.ro cu KINDER de la frigider

[UPDATE] THE SECRET SERVICE IntraInJoc.ro cu KINDER de la frigider

Agentia THE SECRET SERVICE a creat campania IntraInJoc.ro pentru produsele Kinder de la frigider: Pingui, Felie de Lapte si Maxi King. Promotia are forma unui joc interactiv cu premii, care construieste universul fantastic Kinder pe o tabla de joc presarata cu premii. Pentru a participa, consumatorii trebuie sa cumpere 3 produse Kinder de la frigider pe acelasi bon de casa, atat pentru a intra in joc, cat si pentru a inainta in promotie, arata un comunicat emis de agentie. Numarul bonului trebuie inscris prin SMS la 1878 sau pe IntraInJoc.ro.

[UPDATE]

Pe langa premii precum board game-uri sau zmee, jucatorii pot castiga pe parcursul jocului extra sanse si salturi inainte. Promotia include si 8 premii mari care constau in excursii pe cele mai racoroase trasee montane din Romania. Acestea vor fi acordate prin tragere la sorti la mijlocul campaniei (sfarsitul lunii iunie - 4 excursii) si la finalul acesteia (sfarsitul lunii iulie - 4 excursii).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related