Creativii romani, fata in fata cu marii publicitari ai secolului XX

Creativii romani, fata in fata cu marii publicitari ai secolului XX

Miercuri seara, dupa ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, a avut loc lansarea cartii "Cum se scrie in publicitate", o colectie de interviuri realizate de Denis Higgins (ex-Senior Editor, Advertising Age) cu pionierii publicitatii americane: William Bernbach, Leo Burnett, George Gribbin, David Ogilvy si Rosser Reeves.


Coperta cartii

Aparuta la Editura Humanitas si tradusa din limba engleza de Florin Dumitrescu si Iulia Serafim, cartea nu e un manual de publicitate, asa cum ar putea sugera titlul acesteia, ci o incursiune in viata si mintea publicitarilor prezenti pe coperta.

Discutia de la lansarea volumului, la care au participat Serban Alexandrescu (Managing Partner, Headvertising), Codin Caradimu (Director de Creatie, cap), Sorin Tranca (Managing Partner, FRIENDS Advertising) si Florin Dumitrescu, a inceput cu o intrebare fireasca: mai e utila aceasta carte in ziua de azi? Publicitarii intervievati si-au trait perioada de glorie in anii ‘40-‘50, in SUA, o zona destul de indepartata de Romania anului 2013.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related