[UPDATE] Brand Support semneaza campania de lansare pe piata romaneasca a serviciilor DTH Freesat

[UPDATE] Brand Support semneaza campania de lansare pe piata romaneasca a serviciilor DTH Freesat

Brand Support a realizat campania de promovare pentru Freesat, cel mai nou provider de servicii de televiziune digitala prin satelit de pe piata romaneasca, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania cuprinde executii TV, online, print, POSM, activari realizate in colaborare cu operatorii de cablu si executii speciale la punctele de interactiune cu potentialii utilizatori.

[UPDATE] Campania va fi lansata in iulie si se va desfasura pe parcursul a trei luni. Contractul Brand Support si Freesat e valabil pe perioada unui an.

"Brief-ul de lansare a fost diferit pentru ca o data cu lansarea Freesat in Romania s-a lansat si un nou segment pe piata de televiziune prin satelit, prepaid TV, adica sistemul functioneaza pe baza de cartela de acces preplatita. Clientul a dorit sa ne concentram pe comunicarea avantajului super competitiv, anume pretul de numai 99 lei pe an si beneficiile principale ale serviciului, fara contract, fara abonament.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related