"Din pasiune pentru ciocolata" - o campanie realizata de Leo Burnett pentru Heidi

Campania de imagine realizata de Leo Burnett Romania pentru brandul Heidi se deruleaza in luna septembrie pe TV si pana la sfarsitul anului pe print continuand comunicarea inceputa pentru aceasta marca in intervalul februarie-mai a.c. Executional campania cuprinde 3 spoturi de imagine si 5 executii print.

"Din pasiune pentru ciocolata" este o campanie care se adreseaza in principal femeilor cu varste intre 18-35 de ani si consumatorilor de ciocolata premium. Campania continua sa construiasca brandul Heidi si personalitatea sa feminina, rafinata, eleganta, usor non-conformista.

"Ideea creativa pleaca de la dramatizarea pasiunii pentru ciocolata. Consumatoarele iubesc atat de mult Heidi, incat incearca sa reconstituie figurativ tableta din ciocolata din obiectele pe care le au in jur. Executional am incercat sa gasim situatii si personaje cat mai naturale, cu care targetul sa se poata identifica usor" precizeaza Mihai Gongu, copywriter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related