ATELIER SAPTE ofera internship-uri membrilor PRIME Romania

ATELIER SAPTE a lansat un program de internship pentru studentii membri ai organizatiei PRIME, informeaza un comunicat emis de agentie. Stagiul se adreseaza tinerilor care sunt interesati de domeniile comunicare, publicitate sau marketing experiential.

Programul de internship se deruleaza in perioada iulie – august 2013, iar studentii pot opta pentru doua saptamani de practica intensiva in departamentele de creatie, strategie, PR sau client service din cadrul ATELIER SAPTE.

"Am ales sa dedicam acest program de internship studentilor la comunicare care au calitatea de a fi membri PRIME, luand in calcul eforturile si pasiunea de care au dat dovada in mod constant in derularea unor initiative curajoase, ce merita aprecierea specialistilor din comunicare. Ne bucura faptul ca, in cei 16 ani de experienta PRIME Romania, entuziasmul acestora nu a scazut, ci dimpotriva devin mult mai responsabili pentru viitorul lor si implicit pentru viitorul industriei din care vor face parte", declara Laura Sinca (Business Unit Manager, ATELIER SAPTE).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related