Lansarea noului brand de mancare gatita FOODA, parte din portofoliul Wu Xing

Lansarea noului brand de mancare gatita FOODA, parte din portofoliul Wu Xing

Logo Bigger, Craft Interactive si Underweb au colaborat la proiectul de lansare a noului brand de mancare gatita FOODA, parte din portofoliul Wu Xing, informeaza un comunicat emis de Logo Bigger. Folosind platforma "Bucatarim cu imaginatie", brandul isi propune sa devina numarul 1 in segmentul de livrari de mancare gatita. Lansarea a avut loc marti, 18 iunie.

Logo Bigger a creat denumirea "FOODA", avand ca obiectiv transformarea numelui produsului intr-un termen sinonim cu ideea de mancare gatita, livrata la domiciliu. Agentia isi propune ca brandul FOODA sa obtina acelasi tip de memorabilitate ca Xerox, folosit pentru actiunea de fotocopiere, sau adidas, folosit ca denumire generica pentru incaltamintea sport.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related