Conan Public Affairs devine Conan PR

Conan Public Affairs devine Conan PR

Dupa trei ani de activitate, Conan Public Affairs si-a schimbat denumirea si a devenit Conan PR. Schimbarea a survenit pentru ca noul nume exprima clar activitatea agentiei si este usor recognoscibil, au declarat reprezentantii Conan pentru IQads.

Numele nu include alte schimbari la nivel organizational, insa noul logo Conan PR ALL IN transmite faptul ca agentia ofera servicii complexe, dar si ca echipa este dedicata partenerilor sai de business. In ceea ce ii priveste pe acestia, Conan a declarat ca isi doreste cu ei o relatie de lunga durata, dar cu efecte imediate.

Odata cu rebrandingul agentia are in plan sa se concentreze mai mult si pe proiectele proprii, nu numai pe cele ale clientilor, cum s-a intamplat pana acum.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Conan PR

Conan is an independent Romanian agency founded in 2010. We are a team of dedicated professionals focused on building mutually beneficial relationships between brands and their stakeholders. And we are doing it by... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related