Echipa F.C. Leo Burnett joaca pentru Secunda-viata la Cupa Agentiilor la Fotbal

Echipa F.C. Leo Burnett joaca pentru Secunda-viata la Cupa Agentiilor la Fotbal

Echipa F.C. Leo Burnett joaca meciurile din cadrul Cupei Agentiilor la Fotbal purtand sigla "Secunda-viata" pe tricourile de competitie. Prin noul echipament, de culoare alb-verde, creat special pentru editia din anul acesta a Cupei, Leo Burnett isi propune sa duca mai departe gandul care a stat la baza acestei initiative, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, dorinta de a da viata sperantelor.

F.C. Leo Burnett va evolua in formula: Vlad Petre, Adrian Mutescu, Catalin Ciurlau, Andrei Dobrescu, Antonio Marzavan, Corneliu Aruxandei, Alex Nicolescu, Dominic Timotin, Vlad Vrinceanu, Victor Stroe.

„Secunda-viata este mai presus de toate o idee care schimba felul in care publicitatea se implica in vietile oamenilor. Si nu doar industria de publicitate, ci si publicitarii, fiecare dintre noi. Fiecare secunda conteaza pe teren, asa cum fiecare secunda poate schimba vieti. Credem cu tarie in aceasta initiativa si vrem sa o aratam de fiecare data cand avem ocazia.” a declarat Lorand Balint, Managing Director LeoBurnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related