Lucian Despoiu (Kondiment): Multe partide politice cred ca online-ul se face cu "baiatu’ de la IT"

Lucian Despoiu (Kondiment): Multe partide politice cred ca online-ul se face cu "baiatu’ de la IT"

Ca orice alt domeniu, si politica a trecut prin transformari majore in ultimii ani, odata cu trecerea in era digitalului. Politicienii nu mai sunt doar niste oameni pe care ii vedem la televizor sau despre care citim in presa, ci sunt prietenii nostri pe Facebook, pe care ii urmarim pe Twitter sau carora le citim blogurile. Online-ul a ajutat la apropierea votantului de omul politic, iar mesajele campaniilor electorale nu mai pot ignora publicurile din social media.

La ICEEfest 2013, Lucian Despoiu (Fondator, Kondiment) a sustinut un workshop pe tema campaniilor politice digitale: "Politics 2.0. The long road from Like to Vote!". Printre invitatii sai s-au numarat Weronika Sobolak (Client Partner Global Marketing Solutions, Facebook), Radu Puchiu (Secretar de Stat in Cancelaria Primului Ministru al Romaniei), Colin Delany (Founder, ePolitics.com), Ian Dodson (Presedinte si CEO, Digital Marketing Institute), Cozmin Gusa (Fondator, Geopol; Director Editorial, Realitatea TV) si Dorin Marian (Consultant Independent).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related